Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Jam

Verken de Wereld van Jam: Geniet van Natuurlijke Zoetheid

Jam is een geliefde lekkernij gemaakt van vers fruit en suiker, waardoor het een heerlijke toevoeging is aan diverse gerechten en snacks. Ontdek de diversiteit en smaken van jam en geniet van zijn natuurlijke zoetheid.

Kenmerken van Jam

Ambachtelijke Productie

Jam wordt ambachtelijk geproduceerd door het koken van vers fruit met suiker en pectine tot een smeerbare consistentie. Deze traditionele productiemethode zorgt voor de authentieke smaak en textuur van jam.

Diverse Smaakvariaties

Jam komt in een breed scala aan smaakvariaties, waaronder aardbei, framboos, abrikoos, en meer. Elke variant biedt een unieke smaakervaring, variërend van zoet tot pittig, afhankelijk van het gebruikte fruit.

Toepassingen en Gebruik van Jam

Ontbijt Favoriet

Jam is een favoriet beleg voor brood, toast, pannenkoeken en wafels bij het ontbijt. Het biedt een smakelijke manier om de dag te beginnen en kan worden gecombineerd met andere ingrediënten voor een verfrissende twist.

Culinaire Creaties

Naast het traditionele gebruik als broodbeleg, kan jam worden gebruikt als ingrediënt in diverse culinaire creaties, waaronder sauzen, marinades, desserts en gebak. De natuurlijke zoetheid en fruitige smaak van jam voegen een heerlijke dimensie toe aan gerechten.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap