Default welcome msg!

You have no items in your shopping cart.

Geschenkpakket "CAJA NEGRA dos" Olijfolie Picual + Early Royal BIO/DEMETER 3 fles 500ml. Castillo de Canena

Schrijf de eerste review over dit product

€ 90,00

Op voorraad

  • Collo-voordeel: koop 12 voor € 81,00 per stuk en bespaar 10%

Bekijk vergelijkbare producten in:

Quick Overview

Early Royal is een fruitige groene olijfolie die rijk is aan aroma's van rijp zoet fruit, vers gras, groene banaan en artisjokken. En vervolgens tropische vruchten zoals ananas en kiwi. hij laat zich heerlijk combineren met producten zoals gegrilde groenten, tomatensaus, vis zoals zalm, kabeljauw en vlees zoals konijn en kip. 


Extra Virgin. Eerste Picual-oogstdag is een beperkte oplage van de olie geoogst op de eerste oogstdag. Elk jaar drukt een persoonlijkheid van de kunsten, wetenschappen, maatschappij ... op het etiket zijn eigenaardige visie op. 


BIO (DEMETER) 100% olijfolie van Picual olijven. doet het zeer goed in tomatensoep, gazpacho, ham en kaas, gegrilde vleeswaren. Maak maar eens een dressing klaar met de geplette knoflook, peterselie en deze heerlijke olie. (zie extra info)


 

Castillo de Canena ontleent zijn naam aan het familiekasteel dat op de heuvel van de gemeente Canena (Jaén) staat. Het bedrijf heeft een nauwgezet respect voor het milieu bestaat hoofdzakelijk met fotovoltaïsche centrales, plantendek in alle operationele verminderen van bodemerosie en behoudt de inheemse kruidachtige vegetatie en het gebruik van het snoeien in biomassa als een niet-vervuilende ecologische brandstof. Op dit moment zijn extra vierge olijfolie aanwezig in meer dan 40 landen, waar ze zijn erkend met de hoogste internationale onderscheidingen.

Castillo de Canena is een lid van een alliantie EVA (Extra Virgin Alliance) , het eerste internationale vereniging van producenten van AOVE, die tot doel heeft het bevorderen en waarborgen -via strikte controles en stamp gemeenschappelijke kwaliteit - uitmuntendheid in de productie en het behoud van hun Extra maagden in de hele distributieketen ; evenals de duurzaamheid en het behoud van het ecosysteem van olijfgaarden.

Het bedrijf is ook lid van de vereniging Grandes Pagos del Olivar , die de beste Spaanse producenten van extra vierge olijfolie bij elkaar brengt, die opteren voor een zeer beperkte productie van hoogwaardige olie op basis van methoden die het traditionele karakter combineren met de toepassing van de meest geavanceerde technologieën

VOEDINGSWAARDE per 100 gram INGREDIENTEN
Energie 900 kcal/3766 kJ 100% olijfolie
Vetten 100,00 gram
waarvan verzadigd 15,00 gram

Castillo de Canena is een lid van een alliantie EVA (Extra Virgin Alliance) , het eerste internationale vereniging van producenten van AOVE, die tot doel heeft het bevorderen en waarborgen -via strikte controles en stamp gemeenschappelijke kwaliteit 

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap