Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Abma's

Bij Abma's importeren we meerdere soorten olijfolie en azijn, van hoge kwaliteit uit Zuid-Europa. Deze olijfolie en azijn aromatiseren we met kruiden die we zelf telen en Nederlands fruit. Daarnaast maken we diverse producten van verse tomaat op Kwekerij Osdorp en maken we mosterd met onze eigen op smaak gebrachte azijn.

Het belangrijkste voor al onze producten vinden wij smaak. Daarom telen we zelf kruiden om onze olijfolie te aromatiseren en werken we alleen samen met telers die er net zo over denken.

Wij geloven dat lekkere producten alleen gemaakt kunnen worden met goede, natuurlijke ingrediënten.

Zaken uitbesteden doen we niet, we hebben alle kennis in huis en in onze productiekeuken staat al het benodigd apparatuur, zoals kookketels, olijfolietanks en afvulmachines. Bovendien maken we het juist graag zelf, dat is de reden dat we zijn begonnen.

Naast smaak vinden we herkomst en transparantie ook belangrijk. Het delen van onze werkwijze en herkomst van onze ingrediënten doen we graag. Transparantie vinden wij belangrijk. Geen geheimen! Ons doel is niet alleen maar het maken van lekkere producten op een goede manier, maar ook het delen van deze manier. Ook vinden we het altijd er

 .

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap