Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bergzout

Professioneel roze zout voor een zuivere prijs.

Zout uit de Himalaya: een verborgen culinaire schat van meer dan 250 miljoen jaar oud. Geen wonder dat top-chefs over de gehele wereld kiezen voor zout uit de Himalaya. Want daarmee brengen ze hun gerechten perfect op smaak. Ontdek nu zelf ook de culinaire weelde en de gezondheidsvoordelen van het zuivere Himalaya-zout. Elk pak Bergzout bevat het zuiverste zout . Zo van de bron. En dat voor een bijzonder zuivere prijs.

HET MEEST ZUIVERE ZOUT DAT ER IS, ONGERAFFINEERD EN RIJK AAN MINERALEN.

Ontdek nu zelf ook de culinaire weelde en de gezondheidsvoordelen van het zuivere Himalayazout. Elk pak Bergzout bevat het zuiverste zout. Zo van de bron.
Om Himalayazout van de hoogste kwaliteit te verkrijgen, reizen wij naar mijnen in de Punjab.  Na zorgvuldige selectie wordt het Himalayazout in onze fabriek gemalen, gezeefd en verpakt. Zo zorgen wij ervoor dat alleen het goede zout onze klanten bereikt. Dit is wat Bergzout uniek maakt.

Het bijzondere aan Bergzout is bovendien dat ons zout onbewerkt en zuiver is.  Zoals het zout miljoenen jaar geleden is gestold, zo wordt het na malen direct verpakt, om alle natuurlijke mineralen te behouden.

Onze zoutplaten zijn ideaal voor gebruik bij hoge temperaturen op barbecues, fornuizen en in ovens. Of om warm en koud eten op te serveren. Door het contact tussen het verwarmde bord en het eten wordt er smaak toegevoegd.

Bergzout is dé ideale keuze voor professionals en fijnproevers, thuis en out of home!

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap