Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bio Terraneo

Wij zijn ecologisch-biologische tuinbouwers op basis van eigen productie. We komen uit een landelijk gezin met een agrarische traditie.

Onze grootouders hebben op een natuurlijke manier gekweekt en wij, die de behoefte voelen terug te keren naar onze roots, besloten terug te gaan naar wat onze grootouders ons geleerd hebben.

Deze beslissing heeft ons ertoe gebracht om het eerste biologische bedrijf in de regio Nijar te openen, zodat andere bedrijven dit voorbeeld kunnen volgen, met de voordelen die dit met zich meebrengt voor ons milieu en, als direct gevolg, voor al diegenen die erin wonen, die bijdragen aan milieubescherming en de ecologische filosofie door de duurzame economie.

Later hebben we besloten om het ecologische concept uit te breiden tot verpakte producten, waarbij we dezelfde filosofie hanteren voor het leveren van ecologische en kwaliteitsproducten en zo werd het Bioterráneo Gourmet assortiment geboren: verwerkte producten, gemaakt van de grondstof van onze landen en gewassen, rekening houdend met de uiterste zorg in hun productieproces.

 .

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap