Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Boer Aan Tafel

      

Boer aan Tafel produceert een aantal lekkere gemaksproducten die 100% traceerbaar en bovenal vol van smaak zijn. Onze producten zijn:

✓ lokaal geteeld
✓ traceerbaar (vermelding van de boer - leverancier hoofdingrediënt(en) - op de pot)
✓ op smaak geoogst
✓ zonder onnatuurlijke toevoegingen
✓ vol van smaak, alsof je het zelf hebt gemaakt

Het Ontstaan
Producten van Boer aan Tafel zijn ontstaan doordat ik, Janneke Donders, door tijdgebrek en met een jong gezin, wel eens een makkelijke maaltijd op tafel wilde zetten. Maar wel smaakvol en 100% natuurlijk, én ik wil weten wat ik eet! Het idee van Boer aan Tafel werd al snel omarmd. Door boeren die openheid bieden in hun bedrijf. Door winkels die hun productaanbod willen uitbreiden met verse Nederlandse lekkere en eerlijke soepen. En door consumenten die, net als ik, graag dit soort producten in de winkels willen kopen.


Wat wij doen
De soepen van Boer aan Tafel worden gemaakt van op smaak geteelde ingrediënten die we geleverd krijgen van de boer uit de regio. Deze ingrediënten worden vervolgens op ambachtelijke wijze verwerkt in Zwolle. We gebruiken alleen maar verse groenten en kruiden en goede specerijen waarvan we de herkomst kennen. De soepen zijn gepasteuriseerd zodat er een houdbaarheid van een aantal maanden ontstaat. In dit proces behouden we de volle smaak en voedingswaarde van verse soep, terwijl deze toch gewoon in de voorraadkast kan!

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap