Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Desemenzo

logo desemenzo


Een wereld waarin iedereen met aandacht goed brood eet en waardeert als dit op een ambachtelijke wijze gemaakt wordt. Met dit voor ogen richtte Edwin Klaasen in 2007 Desemenzo op. Zijn enthousiasme, gedrevenheid en trots voor het bakkersvak vormen de kernwaarden van Desemenzo. Niet meegaan in hypes en trends maar blijven vernieuwen en mensen blij maken met brood.

Desembrood op eigen wijze. Het bakkersteam van Desemenzo bestaat uit gedreven bakkers die dagelijks vanuit drie bakkerijen in Nederland op eigen wijze desembrood bakken. De broden worden gemaakt van een eigen desemcultuur en bewust geselecteerde grondstoffen.

De werkwijze van Desemenzo bepaalt de signatuur van het brood. Het bakken van desembrood vraagt gevoel, kennis en tijd. Elk desemdeeg wordt door de bakkers met de hand bewerkt. Zij geven het de tijd, want alleen dan kom je tot het allermooiste brood.

Samenwerken vinden ze heel belangrijk. Ontmoeten en verbinden. Met collega-bakkers, chef-koks, grossiers en leveranciers. Desemenzo nodigen mensen graag uit in de bakkerij om te laten zien hoe ze werken en hoe ze samen tot mooie nieuwe producten kunnen komen.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap