Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Girolomoni

logo

Om Gino Girolomoni te citeren: "eten is zoveel meer dan alleen het bereiden en koken van voedsel. Eten is geven, spiritualiteit, vriendschap, broederschap, schoonheid, warmte, kleur, ervaring, geur, eenvoud en natuurlijk gezelschap".

Met die gedachten start hij in 1977 zijn biologische landbouw cooperatie.
Van de geoogste tarwe wordt een groot arsenaal pasta's gemaakt. Allemaal biologisch, in verschillende verschijningsvormen, volkoren.
Na enkele naamswijzigingen wordt de naam in 2012 definitief Girolomoni.
Het logo is is een bovenaanzicht van het klooster Montebello dat Gino heeft laten restaureren toen hij burgemeester was.Nu is er een centrum voor agritoerisme in gevestigd met een restaurant, slaapplaatsen en heel veel informatie te vinden is over de, biologische, landbouw in de omgeving van Isola del Piano in Puimonte.


ITALIAANSE ORGANICA
Een verhaal gebaseerd op de echte waarden van het leven op het platteland, op de passie voor de natuur en authentieke dingen. Dit is het verhaal achter de Girolomoni-pasta, die de beste Italiaanse biologische voedingsproducten biedt. We zullen je helpen onze filosofie te ontdekken en je te leren over onze roots en de projecten die we gepland hebben voor de toekomst.

We vertellen je alles over Gino, zijn afkomst en inspiratie. We zullen u de certificeringen laten zien die getuigen van onze inzet in de biologische sector sinds vele jaren. En we zullen u onze pastafabriek voorstellen en we zullen u de productie laten zien van alle vormen van organisch durumtarwegriesmeel, durum volkorengriesmeel en oude tarwedeegwaren, vrucht van vele lange, zware soorten, gemaakt van offers maar ook van vele geneugten en een groot gevoel van prestatie.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap