Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Kromkommer

Kromkommer

Te klein, te groot, te veel, te krom....te gek! Kromkommer zet zich in om de verspilling van kromme groente en fruit tegen te gaan en mensen anders te laten kijken naar de kwaliteit deze producten. 

Een deel van het groente en fruit gaat in de eerste stap van de voedselketen al verloren. De teler kan soms zijn producten niet kwijt omdat ze niet voldoen aan strenge kwaliteitseisen die door de afnemer of door de EU gesteld worden. Kaarsrechte wortels, glanzende paprika’s en uniforme peren bepalen het beeld van het versschap. Maar de natuur maakt geen eenheidsworst. Ook zorgt een onbalans tussen vraag en aanbod ervoor dat een boer zijn product niet altijd kwijt kan.

Kromkommer koopt de kromme groente in bij de telers voor een eerlijke prijs en verwerkt deze tot de lekkerste soep. Er zijn 8 soepen verkrijgbaar, maar soms kan het aanbod van groenten of het seizoen ervoor zorgen dat niet alle soepen beschikbaar zijn. 
De soepen zitten zo vol groente dat er geen ruimte meer is voor kunstmatige toevoegingen & toegevoegde suikers. Verder zijn de soepen 100% plantaardig en zijn ze gluten- en lacatosevrij. 

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap