Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Leev

Leev

Leev is anders! Ik ben Leev gestart uit een passie voor lekker en gezond eten, maar ook omdat ik vond dat het anders moest. Gezonder, eerlijker, lekkerder. De natuur bevat zoveel goeds van zichzelf dat er eigenlijk alleen maar een verpakking om hoeft. Samen met een aantal kleine biologische fabrikanten heb ik lekkere en bijzondere producten bedacht en ontwikkeld. Met betere, biologische granen, meer vezels en minder suiker. Onze missie? Een verantwoord product voor iedereen.

Daar maken we ook serieus werk van. Zo zijn onze Leev-producten betaalbaar, de verpakking eenvoudig en handig. Bij Leev geen toevoegingen, smaakversterkers en chemicaliënde natuur is puur!

Leev producten zijn oprecht lekker en goed voor jezelf en de ander. Om te investeren in mens en natuur heb ik de Leev Foundation opgericht. Via deze stichting delen we met liefde onze bedrijfsopbrengst aan mensen die het in ons land minder goed getroffen hebben.

Zelf denk ik dat echt leven meer is dan goeddoen. Ik denk dat dit verborgen zit in 9 tastbare eigenschappen van leven; Liefde, vreugde, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtheid en zelfbeheersing. Mijn droom is dat Leev je inspireert goed voor jezelf en voor anderen te zorgen

Leo Voorwinden 
Oprichter van Leev

 .

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap