Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Mas Newen

logo masnewen
Mas Newen staat voor vakmanschap, innovatie en regeneratie. Ze kijken goed af bij moeder natuur en haar natuurlijke patronen. Door die te volgen verbeteren ze het proces en optimaliseren ze de puurheid van onze producten.
Zo werken ze met ingrediënten die op voorouderlijke wijzen gecultiveerd en geoogst worden. En met inheemse communities en lokale coöperaties die op menselijke schaal produceren. Ze maken gebruik van hernieuwbare energieën, ge-upcylede materialen, gerecyclede en biologisch afbreekbare verpakking. Nu klimaatverandering, natuurrampen en de plastic soep moeder aarde in een houdgreep hebben, willen wij zoveel mogelijk onze voetafdruk en afval minimaliseren. 
 1. Lemongrass shampoo fles 250ml. Mas Newen

  Als de natuur wist dat we chemische stofjes onder de douche zouden gaan gebruiken, dan had ze ons wel even een helm meegegeven.

  Onze lichaamsverzorging is gefermenteerd en helemaal natuurlijk. De kleuren kunnen verschillen en sommige flessen kunnen sediment bevatten.

   

  Meer info

 2. Rice bran conditioner fles 250ml. Mas Newen

  Als chemische stofjes goed voor je waren, zouden laboranten alleen zwembroeken dragen. Het zit boordevol voedingsstoffen, etherische oliën en enzymen. Dat klopt, onze lichaamsverzorging leeft!   

   

  Meer info

 3. Cinnamon bodywash fles 250ml. Mas Newen

  Als de natuur wilde dat we chemicaliën gebruiken, dan had ze ons niet een huid gegeven die 70% opneemt van alles wat je er opsmeert.

   

  Meer info

 4. Geschenkpakket bodywash, shampoo en conditioner 3 fles 250ml. Mas Newen

  ALS EEN AAP IN DE JUNGLE !

  Shampoo, Conditioner en Body Wash. 

  Geen glycerine, geen parabenen, geen sulfaten, geen petroleum, geen chemische pesticiden, geen synthethisch parfum en geen conserveringsmiddelen. 

  Meer info

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap