Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

No Worries

logo no worries

Alles komt goed! Koffie met een twist! Koffie voor beleving! Koffie om je zorgen echt even te vergeten. Tot stand gekomen door de passie van twee koffie-gekke collega's. Wij staan voor de allerhoogste kwaliteit als het om koffie gaat. Het complete proces hebben wij in eigen beheer waaronder inkoop, branden, melangeren en verpakken. Alles vanuit passie voor de ultieme smaakbeleving.

Wij werken samen met de sociale werkplaats en werken zoveel mogelijk samen met partijen die maatschappelijk verantwoord zakendoen. Hiermee proberen wij ons steentje bij te dragen aan een betere maatschappij. No Worries Coffee brandt lokaal in de regio Den Haag met een Giesen Coffee Roaster W6A. Hiermee garanderen wij altijd de beste en verse koffie. De branddatum van de koffiebonen vermelden wij op onze verpakking zodat u er zeker van bent dat vers ook echt vers is!

Koffiebonen van No Worries zijn geschikt voor alle zetmethodes. Je kunt ze dus o.a. gebruiken voor je volautomatische en semiautomatische espressomachine of voor je filterkoffiemachine. No Worries levert koffiebonen altijd als hele bonen. Het malen van de koffiebonen zorgt voor een sneller aroma verlies en dat vinden wij zonde. Zie je wel! No Worries!

No Worries Coffee werkt samen met Ipse de Bruggen. Bij Ipse de Bruggen vinden ze iedereen bijzonder, en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap hebben recht op een zo gewoon mogelijk leven. Een eigen leven. Net als iedereen.
Bij een zo gewoon mogelijk leven hoort ook werken. Bij Ipse de Bruggen gaat het om de mensen, hun familie, vrienden en begeleiders.

Daarom zijn wij als No Worries Coffee heel erg trots dat deze mensen onze koffiebonen wegen, verpakken, sealen en voorzien van stickers zodat u altijd de juiste verse koffie krijgt.

 .

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap