Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Retap

Retap staat voor navullen met leidingwater.

Retap is opgericht door drie enthousiaste ondernemers uit Denemarken die aanvankelijk waren beïnvloed door het lezen over de ophoping van plastic afval in de oceanen, voornamelijk bestaande uit plastic flessen. Tijdens de klimaatconferentie van de VN in 2009 (COP 15) in Kopenhagen, werden we ons meer bewust van de negatieve impact van gebotteld water op het milieu. We vonden dat er iets moest gebeuren. Daarom hebben we ons gericht op het ontwerpen van een fles die speciaal is ontworpen voor het drinken van kraanwater.

Onze missie bij Retap is om de manier waarop we water drinken te transformeren. Of u nu liever uw water filtert of rechtstreeks uit de kraan, het opnieuw vullen van een herbruikbare fles is eenvoudig, goedkoop en de meest milieuvriendelijke manier om water te drinken.

De Retap-fles voor persoonlijke hydratatie is speciaal ontworpen om u de beste drinkervaring te bieden. Comfortabel om vast te houden, verzegeld tegen morsen, ons bekroonde ontwerp verzekert u van elk slokje te genieten.

Om een gezonde levensstijl te behouden, moet je minstens twee liter water per dag drinken. Het geeft energie vrij en is goed voor je schoonheid en activiteitenniveau.

Je wilt zeker weten dat het water dat je drinkt schoon is. Het is een algemene verplichting voor EU-landen dat kraanwater veilig is om te drinken en in de Verenigde Staten bestaat de veilige drinkwaterwet al 40 jaar om de volksgezondheid te beschermen door de openbare drinkwatervoorziening van het land te reguleren.

Om uw drinkwater schoon te houden, is glas het meest geschikte materiaal. Ons deksel is vrij van PVC, bisfenol A (BPA) en ftalaten.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap