Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

's Lands Beste‘sLandsBeste zegt het al; alleen het beste van het land zit in hun producten. En dat betekent veel voor ons. Het is meer dan alleen voedsel;zij telen een deel van het fruit zelf in hun eigen boomgaarden. Zij leven tussen het fruit en weten welk fruit het beste is als ingrediënten voor onze producten.

Alle producten worden met aandacht en op een authentieke wijze gemaakt. Daar nemen zij de tijd voor. Ze telen de ingrediënten zelf en wat ze niet telen, kopen zij met aandacht in. Hun toeleveranciers zijn, net als wij, bewust van de kwaliteit die wij stellen aan onze ingrediënten. En dat proef je terug in onze producten.

Onze wereld verandert voortdurend. Met hun producten geven ze je de mogelijkheid om even tot rust te komen. Neem de tijd om de pure smaak van ‘sLandsBeste te ervaren.

Het bedrijf staat midden in de Flevopolder, de jongste provincie van Nederland. Sinds 1967 telen zij hier hun fruit. Eerst in één boomgaard, later is dat uitgebreid naar twee boomgaarden. Zij wonen en werken in deze boomgaarden en genieten van deze levenswijze. Tussen de bomen wordt hier het fruit van ‘sLandsBeste vers geperst tot sap.

‘sLandsBeste is een familiebedrijf en is gevestigd in Biddinghuizen. Het bedrijf wordt gerund door inmiddels de tweede generatie. Tijdens de oogstperiode (september/oktober) roepen zij de hulp in van zo’n 80 mensen om de oogst van de bomen te halen. Daarnaast bestaat het vaste team uit 25 mensen, werkzaam op kantoor, magazijn, transport,  fruitsortering en perserij.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap