Default welcome msg!

You have no items in your shopping cart.

Sateprikker bamboe FSC 180mm Ø2,5mm pak 2000st. Biodore

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 6,75

Op voorraad

  • Collo-voordeel: koop 12 voor € 6,00 per stuk en bespaar 12%

Bekijk vergelijkbare producten in:

W'tje

Een ware beleving Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt. Explore Biodore, go natural!                   
(zie extra info).

Bamboe satéprikkers 

Ga je barbecueën, grillen of andere snacks en hapjes presenteren? Met deze extra lange Biodore-cocktailprikkers van 25 cm kun je alle kanten op. Niet alleen stukjes kip of varkensvlees rijg je met gemak aan de satéstokjes, ook garnalen en andere soorten vis, allerlei groenten, partjes fruit en zelfs maiskolven en aardappeltwisters prik je er eenvoudig op vast.

Natuurlijke presentatie 

De satéprikkers zijn gemaakt van snelgroeiend, 100% FSC-gecertificeerd bamboe dat de natuurlijke oorsprong van je verse producten benadrukt. Kies voor een natuurlijke presentatie en gebruik de spiesen bij buffetten, foodtruckfestivals, evenementen en braderieën, op campings en bij picknicks, barbecues en tuinfeesten.

Brandwerende eigenschappen 

Bamboe is een heel bijzonder materiaal. De brandwerende eigenschappen maken deze prikkers uitermate geschikt voor gebruik op de barbecue of grill. De bamboe satéprikkers zijn verkrijgbaar in diverse lengtes.

Natuurlijke grondstoffen 

De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Bamboe

Rijg je satévlees, groente en andere snacks aan deze stevige satéprikkers van FSC-gecertificeerd bamboe.

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap