Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Colofon

NATUURGROOTHANDEL® is bij het samenstellen van deze website zo zorgvuldig mogelijk met de inhoud omgegaan. Toch kan NATUURGROOTHANDEL® de volledigheid en juistheid van de aangeboden informatie niet garanderen, evenals eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die via deze website beschikbaar is. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Daarom bieden we de informatie op deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aan. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Heb je suggesties, vragen of opmerkingen over de inhoud van de website? Stuur ons dan een bericht via het contactformulierOok als je meent dat de site fouten bevat, niet volledig is of anderzijds verbeterd kan worden, horen wij dit graag.

Deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de directie van NATUURGROOTHANDEL®. Het auteursrecht op de website wordt door NATUURGROOTHANDEL® uitdrukkelijk voorbehouden. Derden mogen onderdelen van de inhoud van deze website overnemen op voorwaarde dat zij de bron vermelden. Voor meer informatie hierover zie onze copyright policy.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap