Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Garantie

Garantie

Thuiswinkel voorwaarden

Webwinkel keurmerk

Collo voorwaarden

Actievoorwaarden

NATUURGROOTHANDEL® doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan, dan spijt dat ons. We doen er alles aan om je klacht zo snel mogelijk op te lossen. 

Defecten aan een artikel
Mocht je non-food artikel defect zijn geraakt nadat je het een tijdje gebruikt hebt, dan ben je bij NATUURGROOTHANDEL® zeker van drie jaar garantie volgens de voorwaarden van de CBW. Het vervangen van deze artikelen gaat via een aflopende garantieregeling. De afhandeling van defecten aan artikelen loopt altijd via onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen je snel verder helpen met een oplossing.

Ben je er niet zeker van of het defect onder de garantie valt, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 - 888 9244.

Schade bij levering
Is een product beschadigd geleverd, kijk dan hier voor de afhandeling van transportschade.

Klachten over service
Ben je ontevreden over onze service of heb je andere opmerkingen, dan kun je ons een bericht sturen via het contactformulier. We zullen dan binnen 2 werkdagen reageren. Telefonisch contact opnemen kan via 085 - 888 9244. Je kunt ook live met ons chatten via de button onder aan de pagina. 

Onafhankelijke Geschillencommissie
Als je vindt dat je klacht over een artikel of aankoop niet goed is opgelost, dan kun je ook terecht bij de onafhankelijke Geschillencommissie. De Geschillencommissie Wonen behandelt klachten van consumenten tegen winkels die keukens, badkamers of spullen voor de inrichting van een woning verkopen. Is je klacht gericht op de webshop van NATUURGROOTHANDEL®, dan kun je terecht bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Deze geschillencommissie is speciaal voor bedrijven zoals NATUURGROOTHANDEL® die hun webshop hebben aangesloten bij Thuiswinkel.org. Tevens kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform. 

3 meest gestelde vragen

Ik heb het artikel al een tijdje in gebruik en het is kapot gegaan. Wat moet ik doen? 
De afhandeling van defecten aan artikelen loopt altijd via onze klantenservice. Onze medewerkers kunnen je snel verder helpen met een oplossing. 

Bij NATUURGROOTHANDEL® ben je zeker van standaard drie jaar garantie volgens de voorwaarden van de CBW. Ben je er niet zeker van of het defect onder de garantie valt, neem dan contact op met onze klantenservice via 085 - 888 9244.

Ik heb een defect en/of beschadigd artikel ontvangen. Wat moet ik doen?
Heb je schade ontdekt, dan willen we dat natuurlijk zo snel mogelijk voor je oplossen. Kijk hier voor meer informatie over dit onderwerp.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap