Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Siroop

Biologische Searoop uit Zeeland is 100% Bijzonder!

 

Searoop is een biologische siroop uit Zeeland op basis van vers geperste biologische appels en kruiden uit de duinen. Het is heerlijk verfrissend, gezond en zeer geschikt om in een mocktail te drinken zomaar tussendoor of in een cocktail. Searoop is nu in zes verschillende, bijzondere smaakcombinaties op de markt.

Searoop is een biologische Zeeuwse siroop op basis van een origineel recept dat is ontwikkeld met zorg en respect voor de natuur. We plukken zelf de benodigde kruiden, soms zelfs op de fiets, in het duingebied van Westenschouwen om de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. De fiets is nog steeds terug te vinden in het speciaal voor Searoop ontworpen etiket.

De zes verschillende Searopen hebben verdiepende, gelaagde smaken doordat, naast het gebruik van de duinkruiden, tevens biologische botanische kruiden zijn toegevoegd van Biosfeer uit Groede en vers geperste, biologische appels de basis vormen. Hierdoor zit er veel minder suiker in deze siropen. De smaken die nu op de markt komen zijn allen goede, verantwoorde dorstlessers voor op ieder moment van de dag. Daarnaast kunnen ze als alcoholvrije variant de maaltijd compleet maken of dienen als ingrediënt voor een zomerse cocktail.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap