Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Bezorgopties

Bezorgopties

Bezorgtijden

Bestelling beschadigd of

incompleet geleverd

We bezorgen in heel Nederland en dus ook op de Waddeneilanden. In het bestelproces kies je zelf de gewenste bezorgdatum. Wel zo makkelijk!

We werken samen met DHL om jouw bestelling compleet en tijdig thuis te bezorgen. Als een bestelling bestaat uit artikelen met verschillende levertijden, dan voegen we de artikelen samen zodat de bestelling compleet bezorgd kan worden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt dan de eerstvolgende beschikbare bezorgdatum. Op de bestelbevestiging die je na een bestelling per e-mail van ons ontvangt, staat meer uitleg over de bezorgmethode die voor jouw bestelling van toepassing is. 

Bestellingen voor de Waddeneilanden bezorgen we, in verband met de oversteek, 1 of 2 dagen later dan de geplande bezorgdatum.Thuisbezorging door DHL
Je kunt je order volgen via track & trace van DHL. Hiervoor ontvang je een link via e-mail. We doen onze uiterste best om pakketpost op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd.

Niet thuis? DHL komt gratis een tweede keer bezorgen. Je kunt voor de tweede bezorgpoging zelf een afspraak inplannen bij DHL. DHL levert bij niet thuis ook bij de buren. Je buren tekenen dan voor ontvangst en je kunt je pakket bij hen ophalen.

Thuisbezorging van grote en/of zware artikelen door DHL 
In het bestelproces kies je de gewenste bezorgdatum. Voor de levering van grote en/of zware artikelen wordt dan ook op deze dag een afspraak ingepland met de vervoerder. Je weet van tevoren in welk tijdvak de vervoerder langskomt. Per sms en/of e-mail ontvang je namelijk tijdig (voor levering) een bericht over het tijdvak van de bezorging.

Omdat thuisbezorging van grote en/of zware artikelen op afspraak gaat, moet je op het afgesproken tijdstip op de bezorglocatie aanwezig zijn. Ben je op het afgesproken tijdstip niet aanwezig, dan maak je via de vervoerder een nieuwe bezorgafspraak. Dit kan bijvoorbeeld. met het kaartje dat de vervoerder bij je in de brievenbus heeft achtergelaten. Je betaalt dan wel opnieuw bezorgkosten.

Grote en/of zware artikelen worden geleverd tot over de eerste drempel. Levering over de drempel moet dan wel fysiek mogelijk zijn in de originele verpakking. Onze vervoerders bezorgen standaard op alle etages als er een lift aanwezig is én de artikelen ook in de lift passen. Is er geen lift aanwezig dan wordt er geleverd tot maximaal de 3e etage. Dit in verband met de ARBO wetgeving. Heb je een etage binnenshuis? Dan wordt er alleen geleverd tot over de eerste drempel na de voordeur. En dus niet tot op de etage binnen de woning.

Voor pakketten zwaarder dan 20 kilogram treden wij altijd in contact met U. Voor deze pakketten geldt een toeslag.

Pakketten van 20 tot 30 kilogram bedraagt toeslag Euro 35,00 excl. Btw.

Paketten van 30 tot 40 kilogram bedraagt de toeslag Euro 55,00 excl. BTW..

Voor pakketten zwaarder dan 40 kilogram wordt er een afspraak gemaakt inzake levering en kosten. 

u ONTVANGT ALTIJD EEN SEPARATE FACTUUR. NA BETALING VAN DE FACTUUR WORDEN DE GOEDEREN GELEVERD. 

Dit geldt voor Nederland, Belgie en Duitsland. 


3 meest gestelde vragen

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd? 
Als je bestelling via DHL bezorgd wordt, dan kun je je pakket volgen via track & trace van DHL. Je ontvangt hiervoor een link via e-mail. 

Kan ik vooraf een tijdstip kiezen?
Het is niet mogelijk om vooraf een tijd of dagdeel af te spreken. 

Moet ik thuisblijven voor de bezorging van mijn bestelling?
Als je bestelling met DHL wordt geleverd en je bent niet thuis, dan kunnen de buren ook het pakketje aannemen. Zij tekenen dan wel voor ontvangst. Bij de pakketdienst is een tweede bezorgpoging gratis.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap