Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Disclaimer

Natuurgroothandel BV® (Kamer van Koophandel: 68 927 770), hierna te noemen NATUURGROOTHANDEL®, verleent je hierbij toegang tot www.natuurgroothandel.com en nodigt je uit het aangebodene te kopen. NATUURGROOTHANDEL® behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
NATUURGROOTHANDEL® spant zich in om de inhoud van www.natuurgroothandel.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.natuurgroothandel.com aangeboden artikelen/materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van NATUURGROOTHANDEL®. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.natuurgroothandel.com geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met NATUURGROOTHANDEL®. Voor op www.natuurgroothandel.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan NATUURGROOTHANDEL® nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij NATUURGROOTHANDEL® en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van NATUURGROOTHANDEL®, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap