Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Tabasco

Tabasco: De Legendarische Smaakmaker

Een Iconische Keuze voor Pittige Liefhebbers

Bij Natuurgroothandel verwelkomen we je in de smaakvolle wereld van Tabasco. Al meer dan 150 jaar staat dit iconische merk bekend om zijn unieke en pittige pepersaus, die elke maaltijd naar een hoger niveau tilt.

Ontdek de Diversiteit van Tabasco's Assortiment

Klassieke Rode Pepersaus

Tabasco's klassieke rode pepersaus is een onmisbaar ingrediënt in keukens over de hele wereld. Met zijn evenwichtige combinatie van hitte en smaak, voegt het een pittige kick toe aan al je favoriete gerechten.

Unieke Variëteiten

Naast de klassieke saus biedt Tabasco ook een scala aan unieke variëteiten, elk met zijn eigen smaakprofiel en karakter. Van rokerige chipotle tot fruitige habanero, er is een Tabasco-saus voor elke smaakvoorkeur.

Hoogwaardige Kwaliteit en Authentieke Smaak

Wat alle Tabasco-producten gemeen hebben, is hun compromisloze kwaliteit en authentieke smaak. Elke fles wordt gemaakt volgens het geheime recept dat al generaties lang wordt bewaard, waardoor je kunt genieten van de echte Tabasco-ervaring.


Met Tabasco breng je niet alleen hitte naar je gerechten, maar ook een rijke en diepe smaak die je smaakpapillen zal verrukken. Ontdek het assortiment bij Natuurgroothandel en laat je inspireren door de legendarische smaak van Tabasco! ????️

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap