Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Copyright

© Copyright NATUURGROOTHANDEL® 2023-2024. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (teksten, beelden, geluid, video, foto's, grafieken, logo's en alle overige bestanddelen) die u op deze site (www.natuurgroothandel.com) en alle onderliggende pagina’s aantreft bij www.natuurgroothandel.com zijn gelicenseerd aan NATUURGROOTHANDEL®. Tevens zijn zij eigendom van:

Natuurgroothandel BV®
AJ Romijnweg 29
9672AM  Winschoten

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door NATUURGROOTHANDEL® of tenzij aan de onderstaande voorwaarden wordt voldaan. 

Deze informatie mag worden bekeken op een scherm, gedownload op een hard-disk of geprint, mits dit geschied voor persoonlijk, informatief en niet-commercieel gebruik, mits de informatie niet gewijzigd wordt, mits de volgende copyright-tekst in elke copy aanwezig is: “© Copyright Natuurgroothandel”, mits copyright, handelsmerk en andere van toepassing zijnde teksten niet worden verwijderd en mits de informatie niet wordt gebruikt in een ander werk of publicatie in welk medium dan ook.

Natuurgroothandel BV® voert het beheer over de pagina’s op deze website. Het linken en verwijzen naar de pagina’s op deze website is toegestaan. De webmaster stelt het op prijs hiervan in kennis te worden gesteld.

Het Natuurgroothandel BV® logo en de leus "Gezond is Leven"® zijn een gedeponeerd handelsmerk en vallen onder de bescherming van symbolen.

Natuurgroothandel BV® wijst erop dat alle gegevens onder voorbehoud zijn en dat elke aansprakelijkheid door foutieve, onvolledige of verouderde informatie uitgesloten wordt.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap