Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Vis vrij

  1. Tomatensaus basilicum 340gr. TerraSana

    Een pure Italiaanse totamtensaus die niet alleen lekker is door de pasta, maar het ook op een pizza goed doet. Zonder toegevoegd zout, zonder toegevoegde suiker. Vegan en glutenvrij !

     

     

    Meer info

  2. Moerbeien wit RAW superfood glazen pot BIO 190gr. TerraSana

    Lekker om zo te eten of om door je ontbijt /muesli te doen. Ook voor kinderen een lekker tussendoortje, Ook verkrijgbaar in een handige navulzak van 175 g (zwart of wit) of moerbei-crumble.Probeer alle andere soorten raw superfood ook maar eens. (zie extra info)

    Meer info

  3. Gembersap puur BIO 12st. van 0.25ltr. Dutch Cranberry

    Puur geperst bio gember sap. Het sap is lekker gemixt met thee, vruchtensappen, smoothies, (sla)dressing, (wok)maaltijden en zelfs kraanwater.

    Meer info

    € 46,00
  4. Hazelnoten bruin BIO 200gr. Nutridia

    Hazelnoten zijn de pitten van het zaad van de struik Corylus avellana (hazelaar). Ze zijn 1,5 à 2cm groot en eivormig. Het zaad heeft een dunne, donkere bruine huid die een bittere smaak heeft.

    (zie extra info)

    Meer info

  5. Tomatensap BIO 6fl. van 750ml. Dutch Cranberry

    Deze biologische tomatensap drink je puur of als basis voor een bloody mary, ook heel goed te gebruiken als basis voor de pastasaus of als soep. (zie extra info)

    Meer info

  6. Nutribel Ghee boter BIO 200gr.

    Ghee is een zuivere vorm van geklaarde boter. Volgens de Indiase Ayurveda heeft Ghee een heilzame werking. Dit bakvet heeft een heerlijke smaak en een verbrandingstemperatuur van maar liefst 250° C.

    (zie extra info)

    Meer info

    € 7,00
Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap