Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Currypasta

Thaise Currypasta's van Terrasana: Authentieke Smaak in Drie Varianten

Wat is Thaise Currypasta?

De Thaise currypasta's van het merk Terrasana, verkrijgbaar bij Natuurgroothandel, zijn hoogwaardige kruidenpasta's die beschikbaar zijn in drie varianten: geel, groen en rood. Deze currypasta's zijn vegan, glutenvrij, gistvrij en bevatten geen toegevoegde suiker, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor iedereen die houdt van authentieke Thaise smaken zonder ongewenste toevoegingen.

Voordelen van Terrasana's Currypasta's

Geel: Milde en Romige Smaak

De gele currypasta van Terrasana biedt een milde, romige smaak die ideaal is voor het hele gezin. Met pure ingrediënten en zonder toegevoegde suiker, is deze pasta perfect voor een snelle en gemakkelijke Thaise gele curry.

Groen: Pittige en Aromatische Smaak

De groene currypasta van Terrasana is gemaakt met 25% biologische chili, wat zorgt voor een heerlijk pittige en aromatische smaak. Deze pasta is perfect voor liefhebbers van een pittige Thaise groene curry en biedt een authentieke smaakervaring zonder toegevoegde suiker.

Rood: Intens en Krachtig

De rode currypasta van Terrasana bevat ook 25% biologische chili en is ideaal voor het maken van een intense en krachtige Thaise rode curry. Deze pasta biedt een rijke, pittige smaak die je gerecht naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen voor Natuurgroothandel?

Betrouwbare Kwaliteit

Bij Natuurgroothandel kun je rekenen op producten van de hoogste kwaliteit. De Thaise currypasta's van Terrasana zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste standaarden te voldoen, zodat je altijd de beste producten in huis haalt.

Brede Selectie van Gezonde Producten

Naast de Thaise currypasta's biedt Natuurgroothandel een breed scala aan andere gezonde en natuurlijke producten. Al onze producten zijn vrij van conserveringsmiddelen, gluten en andere ongewenste toevoegingen.

Conclusie

De Thaise currypasta's van Terrasana zijn de perfecte keuze voor iedereen die van pittige, authentieke Thaise smaken houdt. Verkrijgbaar in drie varianten – geel, groen en rood – deze currypasta's zijn vegan, glutenvrij, gistvrij en bevatten geen toegevoegde suiker. Maak vanavond nog een heerlijke Thaise curry en geniet van een puur en authentiek gerecht.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap