Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Keurmerken

 1. Udon BIO Japanse dikke tarwenoodles spaghetti 250gr. Terrasana

  EUdon bestaat uit 100% tarwe. Het is een heerlijke Japanse spaghetti die op traditionele wijze gemaakt wordt. Lekker als lichte lunch, met miso, shiitake, zeewier en (groene) groenten.

   

  Meer info

  € 3,40
 2. Ramen boekweit en shiitake 280gr. TerraSana

  Het wordt in Japan veel gegeten als lunch, zowel koud als warm. Soba yomogi is lekker met vis, vlees en zeewier en past goed bij zowel zure (citroen) als zoute (sojasaus) smaken.

  (zie extra info)

  Meer info

 3. Soba geroosterde boekweit 250gr. TerraSana

  De nootachtige smaak, de perfecte textuur van de noedels en de manier waarop ze om je eetstokjes glijden, is een genot voor iedereen!

  (zie extra info)

  Meer info

 4. Soba 100% boekweit 200gr. TerraSana

  Deze variant is gemaakt van 100% boekweit en is dus ook 100% glutenvrij. Bijzonder, want het is echt een kunst om boekweitnoedels elastisch te maken.

  (zie extra info)

  Meer info

 5. Nutribel Bloemenhoning BIO 350gr.

  Deze geliefde honing is zacht, mild van smaak. Heerlijk in sladressing, als vervanger van geraffineerde suiker in gebak of op een pannenkoek !

   

  Meer info

  € 5,50
 6. Nutribel Kokosmeel glutenvrij BIO 500gr.

  Kokosmeel kan worden gebruikt voor het maken van brood, gebak, taarten, smoothies, ijs. Gebruik 35-50% in plaats van traditionele melen. (zie extra info)

  Meer info

 7. Nutribel Kokosolie geurloos BIO 500ml.

  U kunt kokosolie smeren op de boterham in de plaats van boter of margarine, maar ook gebruiken in de pan of in de wok.

  Frituur: laat de olie smelten en giet ze in uw frituurkpan tot tussen het min en max niveau. Verhit de olie tot maximum 160 graden. U kan tot 50 keer bakken in deze olie. Filter ze regelmatig.

   

  Meer info

 8. Nutribel paranoten BIO 200gr.

  Paranoten, ook wel Braziliaanse noten of Amazonianoten genoemd, zijn de zaden van de paranotenboom Bertholletia Excelsa, een gigantische boom die in de regenwouden van de Amazone in Zuid-Amerika groeit. Lactosevrij, glutenvrij, suikerarm, vegan en bio !

   

  Meer info

 9. Nutribel Notenmix BIO190gr.

  Het is een heel gezonde mix vol voedingsstoffen. Niet alleen gezond om ze te eten, maar ook nog lekker om in een cake te verwerken of door de yoghurt heen te doen. Ze zijn rijk aan gezonde vetten en het zijn heerlijke smaakmakers.

  (zie extra info)

  Meer info

 10. Hazelnoten bruin BIO 200gr. Nutridia

  Hazelnoten zijn de pitten van het zaad van de struik Corylus avellana (hazelaar). Ze zijn 1,5 à 2cm groot en eivormig. Het zaad heeft een dunne, donkere bruine huid die een bittere smaak heeft.

  (zie extra info)

  Meer info

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap