Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Cupplement
Nieuw bij Natuurgroothandel: Vitamin Coffee van Cupplement!
 
 
Om de hele dag optimaal te presteren is voldoende focus en energie van essentieel belang. Cupplement kan jou daarbij helpen. Wil je weten hoe?

De basis van Cupplement is natuurlijk koffie. Deze koffie is zorgvuldig geselecteerd waarbij Cupplement uiteindelijk een juiste balans heeft gevonden tussen de sterkte en de smaak. Dit heeft geleid tot een lichte en ietwat fruitige Lungo en een sterkere, licht bittere Espresso maling van 100% Arabica bonen.

De toegevoegde vitamines zijn van hoogwaardige kwaliteit. De doseringen zijn gebaseerd op de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH). Daarnaast heeft Cupplement uitvoerig onderzoek gedaan naar de stabiliteit van vitamines in koffie en onze doseringen daarop aangepast.

Als extra booster hebben ze voor superfoods gekozen. Dit omdat er veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar superfoods als energiebooster, zo kon Cupplement er de beste uit pikken.

Vitamin Coffee van Cupplement is nu verkrijgbaar in zowel Arabica espresso als Lungo variant bij Natuurgroothandel! Zelf proberen? Ga snel naar de webshop en bekijk het aanbod!
 
 
Een extra gezonde dimensie toevoegen aan je Vitamine Coffee? Dat kan nu met de C8 MCT Olie van Cupplement!
 
50% van kokosolie bestaat uit MCT-olie. Dit zijn middellange vetketens die ontzettend snel door je lichaam worden opgenomen. MCT C8 olie staat erom bekend dat het jouw fysieke en mentale prestaties bevordert en het geeft je koffie een wat romige smaak. Een ideale aanvulling op Cupplement dus! Natuurlijk te vinden op de webshop.
Copyright © 2021 Natuurgroothandel

Ons mailing adres is:
info@natuurgroothandel.com

Veranderen hoe u deze emails ontvangt?
U kunt zicht voorkeuren aanpassen or uzelf uitschrijven.
Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap