Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Your Well
Pasta uit de zee? En Bacon? Het kan, en het is nog super lekker ook!

De zee biedt veel meer dan je misschien al weet. Geniet bijvoorbeeld van pasta, of zelfs bacon uit de zee! Seamore maakt het mogelijk. Lees wat de oprichter van Seamore zelf schrijft:

We eten in restaurant Bambuddha en ik bestel de 'zeewiersalade'. Geen zeewier te bekennen, wil ik klagen bij de kok. Mijn vrouw wijst naar de tagliatelle op mijn bord: zou dat het zijn? Ik kijk haar wantrouwend aan: kan zij pasta niet meer van zeewier onderscheiden? Zoals zo vaak blijkt ze gelijk te hebben.

Ik eet 'Himanthalia', een culinair zeewier dat rechtstreeks van de rotsen wordt geplukt en de bijnaam 'zeespaghetti' draagt. Heerlijk spul! Maar het is niet de heerlijke smaak die me die nacht wakker houdt. Wat als we de helft van de pasta in de wereld zouden kunnen vervangen door zeewier? Een waanzinnig idee: nieuwe culinaire mogelijkheden en een gezondere toekomst. Later begrijp ik dat deskundigen zeewier zien als een belangrijke duurzame voedselbron die kan helpen een wereldbevolking te voeden die groeit tot 9 miljard mensen.

We hebben het ultieme voedsel voor de toekomst gevonden. Nu moeten we het alleen nog op het bord van de mensen krijgen. Dat wordt Seamore's missie: zeewier omvormen tot alledaags voedsel! Veel plezier.

Willem Sodderland, Oprichter & Seaweirdo


Zelf proberen? Bekijk het aanbod bij Natuurgroothandel!
Copyright © 2021 Natuurgroothandel

Ons mailing adres is:
info@natuurgroothandel.com

Veranderen hoe u deze emails ontvangt?
U kunt zicht voorkeuren aanpassen or uzelf uitschrijven.
Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap