Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Your Well
De zee is de bron van alle leven.

Your Well is actief met de marketing en verkoop van producten op basis van zeewier. Met deze producten brengt Your Well de kracht van de zee op land.
Zeewier is voor veel mensen in het Europa erg onbekend. In het Verre Oosten echter maakt zeewier al eeuwen lang deel uit van het dagelijkse leefpatroon, hetgeen mede bijgedragen heeft aan de relatief goede gezondheid van de mensen aldaar. Zeewier is voor hen een natuurlijke bron van culinaire voeding, stimulerende lichaamsverzorging en optimale gezondheid. Ook hier in onze Westerse wereld moet zeewier bij gaan dragen aan deze drie-eenheid: voeding-verzorging-gezondheid.
Zeewier kan daarbij ook nog eens op een duurzame manier in zee worden gekweekt en geoogst, zonder gebruik te hoeven maken van land, waarmee het ook een oplossing kan bieden voor het voedselvraagstuk waarmee de mensheid de komende decennia te maken krijgt.

Zelf genieten van de producten van Your Well en tegelijk je steentje bijdragen aan een gezondere aarde? Bekijk het aanbod op Natuurgroothandel!
Copyright © 2021 Natuurgroothandel

Ons mailing adres is:
info@natuurgroothandel.com

Veranderen hoe u deze emails ontvangt?
U kunt zicht voorkeuren aanpassen or uzelf uitschrijven.
Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap