Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wie steunen wij?

Als voorvechter voor gezonde voeding steunt NATUURGROOTHANDEL® enkele onafhankelijke organisaties:

Hipiq

Wij zijn 2 ondernemers die in 2017 het plan hebben opgevat om een online platform voor de paardenbezitter te beginnen. Na marktonderzoek en met héél veel mensen gesproken te hebben, bleek dat er behoefte is aan een uitgebreid platform voor de paardenbezitter, waarbij allerlei verschillende onderdelen waar een paardenbezitter mee te maken krijgt, samen komen in een overzichtelijk platform. Zo is het idee ontstaan om hipiq.nl te beginnen, hét online platform voor de paardenbezitter. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je paard. Hipiq biedt diensten, producten en informatie over gezondheid, transport, recreatie, verzekeringen, training, events en nog veel meer. Ook kun je de gegevens en de ontwikkeling van jouw paard bijhouden in een persoonlijk profiel.

 “Is dat er niet al”, horen wij vaak. Het antwoord is “nee”. Er zijn diverse goede initiatieven en lijstjes, maar die zijn vrij specifiek op één onderdeel gericht.

We zagen ook dat mensen graag zaken over hun paard willen bijhouden. Het zou prettig zijn om 1 dossier over je paard te hebben waarin alles staat over voeding, verzorging, medische situatie, training, huisvesting etc. van je paard. Wij vonden dit zo belangrijk dat wij dit “Profiel” als basis van onze website hebben gemaakt. Geen losse briefjes, verslagen en krabbeltjes meer over je paard, maar alles digitaal opgeslagen bij elkaar én makkelijk terug te zoeken. Zie het als het onderhoudsboekje van je paard, alleen voor jou en de websitebeheerder toegankelijk. “Wanneer is mijn paard nou ook alweer naar de tandarts geweest?” is dadelijk met een paar klikken heel gemakkelijk te vinden.

De website is nog volop in ontwikkeling. Steeds komen er nieuwe onderdelen en initiatieven bij, afhankelijk van waar behoefte aan is. Zo ontstaat er een steeds completer platform voor de paardenbezitter.

Kijk voor meer informatie op hipiq.nl 

 

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap