Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wie steunen wij?

Als voorvechter voor gezonde voeding steunt NATUURGROOTHANDEL® enkele onafhankelijke organisaties:

Gezond van Veld en Bos

Ontdek alle mogelijkheden van pompoenen bij ons dochterbedrijf, Gezond van Veld en Bos!

Brutale Bengels

Hipiq

Wij zijn 2 ondernemers die in 2017 het plan hebben opgevat om een online platform voor de paardenbezitter te beginnen. Na marktonderzoek en met héél veel mensen gesproken te hebben, bleek dat er behoefte is aan een uitgebreid platform voor de paardenbezitter, waarbij allerlei verschillende onderdelen waar een paardenbezitter mee te maken krijgt, samen komen in een overzichtelijk platform. Zo is het idee ontstaan om hipiq.nl te beginnen, hét online platform voor de paardenbezitter. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor je paard. Hipiq biedt diensten, producten en informatie over gezondheid, transport, recreatie, verzekeringen, training, events en nog veel meer. Ook kun je de gegevens en de ontwikkeling van jouw paard bijhouden in een persoonlijk profiel.

 “Is dat er niet al”, horen wij vaak. Het antwoord is “nee”. Er zijn diverse goede initiatieven en lijstjes, maar die zijn vrij specifiek op één onderdeel gericht.

We zagen ook dat mensen graag zaken over hun paard willen bijhouden. Het zou prettig zijn om 1 dossier over je paard te hebben waarin alles staat over voeding, verzorging, medische situatie, training, huisvesting etc. van je paard. Wij vonden dit zo belangrijk dat wij dit “Profiel” als basis van onze website hebben gemaakt. Geen losse briefjes, verslagen en krabbeltjes meer over je paard, maar alles digitaal opgeslagen bij elkaar én makkelijk terug te zoeken. Zie het als het onderhoudsboekje van je paard, alleen voor jou en de websitebeheerder toegankelijk. “Wanneer is mijn paard nou ook alweer naar de tandarts geweest?” is dadelijk met een paar klikken heel gemakkelijk te vinden.

De website is nog volop in ontwikkeling. Steeds komen er nieuwe onderdelen en initiatieven bij, afhankelijk van waar behoefte aan is. Zo ontstaat er een steeds completer platform voor de paardenbezitter.

Kijk voor meer informatie op hipiq.nl 

Kanker en de Natuur

Kanker en de Natuur zet zich in voor het voorkomen van kanker door middel van een gezonde levensstijl. Ook willen zij het leven kanker dragelijker te maken. Zij bieden u:

  • Een uitvoerige toelichting o.a over zaken die van wezenlijk belang zijn om het beoogde doel te bereiken zoals de waarde van wat de natuur te bieden heeft en tevens de heilzame werking en goede effecten van geneeskrachtige gewassen, planten, struiken en bomen.
  • Tevens over datgene wat in uw huidige situatie en specifieke behandeling het beste bij u past en het beste resultaat afwerpt volgens deskundigen.
  • Een ruime uiteenzetting over een evenwichtig voedingspatroon voor kanker patiënten en zij die kanker willen voorkomen.
  • Onbeperkte maandelijkse begeleiding op persoonlijke basis. Zowel telefonisch als schriftelijk.

Regelmatig komt het voor dat kankerpatiënten en zij die preventieve actie ondernemen in het voorkomen van kanker voeding tot zich nemen waardoor de behandeling die men ondergaat of de producten die men gebruikt wordt tegengewerkt.

Uiteraard gebeurt dit uit onwetendheid. Het juiste voedingspatroon is dus in feite voor een ieder van ons onontbeerlijk zowel bij de bestrijding van kanker als het voorkomen daarvan. De waarde van een evenwichtig voedingspatroon wordt vaak onderschat. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan direct contact met u op. info@kankerendenatuur.nl.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap