Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Papayasap

Papayasap van Dutch Cranberry - 750ml

Gezond en Natuurlijk Papayasap

Voordelen van Papayasap

Papayasap van Dutch Cranberry in een fles van 750ml

Ontdek de smaak en gezondheidsvoordelen van papayasap van Dutch Cranberry. Deze tropische vrucht is nog niet heel bekend in Nederland, maar zit boordevol voedingsstoffen die essentieel zijn voor je gezondheid.

Gezond en Natuurlijk
De papaja is een tropische vrucht die anno 2024 nog niet heel veel gegeten wordt in Nederland. Je ziet overal mango's, maar dat geldt niet voor papaja's. In papaja zitten veel vitaminen, zoals bètacaroteen, dat door het lichaam omgezet kan worden in vitamine A en een positief effect heeft op de ogen, het skelet, de aanmaak van testosteron en oestrogeen, de slijmvliezen en de huid.

Voordelen van Papayasap
Ook bevat de vrucht een aantal B-vitamines, die onder meer nodig zijn voor het zenuwstelsel en de botten. Daarnaast zit er vitamine C in papaja. Deze vitamine versterkt het immuunsysteem en met een flink stuk papaja kun je al in je dagelijkse vitamine C-behoefte voorzien. Vitamine E in papaja zorgt voor gezonde cellen en heeft een antioxiderende werking. Kortom, de papaja is een geneeskrachtige en gezonde vrucht vol met vitaminen.

Geniet dagelijks van een glas papayasap van Dutch Cranberry en geef je gezondheid een natuurlijke boost. Bestel nu bij Natuurgroothandel!

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap