Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Passievruchtensap

Passievruchtensap van Dutch Cranberry - Exclusief Online bij Webshop Natuurgroothandel

Verfrissend en Gezond Passievruchtensap

Onze passievruchtensap van het merk Dutch Cranberry biedt een heerlijke, exotische smaak die zowel voedzaam als verfrissend is. Dit verse fruitsap wordt gebotteld in 750ml glazen flessen en is exclusief online verkrijgbaar bij webshop Natuurgroothandel. Bestel per 6 stuks en profiteer van korting bij afname vanaf 4 dozen. Te koop in Nederland en België.

Biologisch Passievruchtensap - 750ml Glazen Flessen Het passievruchtensap van Dutch Cranberry komt in ruime 750ml glazen flessen en is volledig biologisch. Dit sap heeft een zoete, tropische smaak en is rijk aan vitamine C, vitamine A, vezels en antioxidanten, wat kan bijdragen aan een sterker immuunsysteem, een gezonde huid en een verbeterde spijsvertering. Het sap is perfect om zo te drinken of te gebruiken in smoothies en andere recepten.

Exclusief Online bij Webshop Natuurgroothandel

Dit heerlijke passievruchtensap is exclusief verkrijgbaar bij webshop Natuurgroothandel. Dit betekent dat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en versheid. Natuurgroothandel staat bekend om zijn zorgvuldige selectie van biologische producten, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van je aankoop.

Bestel per 6 Stuks en Profiteer van Korting

Onze passievruchtensap is verkrijgbaar per 6 glazen flessen van 750ml. Bij afname van 4 dozen of meer ontvang je een aantrekkelijke korting. Dit maakt het gemakkelijk om een voorraad van je favoriete sap aan te leggen en te genieten van de gezondheidsvoordelen van vers sap.

Kies voor Kwaliteit en Gezondheid

Met passievruchtensap van Dutch Cranberry kies je voor een product dat niet alleen heerlijk is, maar ook goed voor je gezondheid. Biologisch, puur en voedzaam, dit sap biedt de perfecte balans tussen smaak en welzijn. Bestel vandaag nog exclusief online bij webshop Natuurgroothandel en ontdek de voordelen van ons passievruchtensap voor jezelf. Beschikbaar voor klanten in Nederland en België.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap