Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Wat maakt Go Now uniek?

​Go Now is de enige in Nederland en België die het hele proces beheren en controleren. Dat houdt in dat wij van de verse wortel tot het persen in Nederland alles zelf doen. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit bieden en weten we precies waar de gember vandaan komt en wat ermee is gedaan.
Go Now

Pure Gembersap

​Dit was ons eerste product dat we ooit maakte. Na jaren ervaring in de vers handel merkten we dat gembersap steeds populairder werd. Hier sprongen we op in door een puur sapje te maken. Er waren al veel gemberlimonades of andere drankjes met maar een paar procenten gember. Maar wij wilde ons onderscheiden door een puur drankje te maken. Hierin zijn we nog steeds uniek!

Efficiënter in gebruik

Omdat de gember al geperst is wordt het direct opgenomen in het drankje. Dit is veel efficiënter dan plakjes gember laten trekken. Hier komt vaak weinig smaak van af en je gooit uiteindelijk nog veel goede stoffen weg. Daarnaast heb je een stuk meer gember nodig voor hetzelfde effect.

Geen toevoegingen

Onze gembersap is puur, dat wil zeggen dat de gember niet is aangelengd met andere drankjes.
Bovendien voegen wij geen water of suiker toe aan onze sappen.
Daarnaast is de gembersap alcohol- en vetvrij!

Houdbaarheid
Al onze sappen zijn na productie twee jaar houdbaar. Na opening zijn de sappen maximaal drie weken gekoeld houdbaar. Door de lange houdbaarheid kun je dus gewoon een voorraadje aanschaffen!

Makkelijk in gebruik

Geef ieder drankje een gezonde boost door enkel een scheutje gembersap toe te voegen. Dit is veel eenvoudiger dan een stuk gember te schillen en/of te persen.

Bekijk alle super gezonde- en lekkere sappen van Go Now op Natuurgroothandel!
Copyright © 2021 Natuurgroothandel

Ons mailing adres is:
info@natuurgroothandel.com

Veranderen hoe u deze emails ontvangt?
U kunt zicht voorkeuren aanpassen or uzelf uitschrijven.
Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap