Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Veganistisch

  1. Udon BIO Japanse dikke tarwenoodles spaghetti 250gr. Terrasana

    EUdon bestaat uit 100% tarwe. Het is een heerlijke Japanse spaghetti die op traditionele wijze gemaakt wordt. Lekker als lichte lunch, met miso, shiitake, zeewier en (groene) groenten.

     

    Meer info

    € 3,40
  2. Couscous Brandwijk baal 10kg.

    Couscous is rijk aan koolhydraten en bevat vezels, vitamines en mineralen, en is een super gezonde en lekkere basis van een maaltijd. 

    Meer info

  3. Nutribel lijnzaad heel bio 200gr.

    Lijnzaad is een zaadje dat gemaakt is van vlas. In de zaadjes zit olie en juist die olie maakt het zo’n gezond product. Lijnzaad heeft nogal wat gezondheidsvoordelen. Het bevat omega 3 en 6, vitamine B1 en 2, calcium, magnesium, zink en kalium.(zie extra info)

    Meer info

  4. Tabasco rode pepersaus 60ml.

    Tabasco is de smaakmaker voor vele gerechten. De pittige pepersaus bestaat uit slechts 3 ingrediënten (azijn, rode peper en zout).

    Meer info

  5. Nutribel pindakaas BIO 250gr.

    Vegan bio en GLUTENVRIJ !

    Andere namen voor een pinda zijn aardnoot, grondnoot, olienoot en apennoot. Belangrijker is dat pindakaas heel gezond is, mits er niets aan toegevoegd is, en dat is hier het geval 100% pinda zonder enige toevoeging.

    (zie extra info)

    Meer info

  6. Spliterwten BIO zak 5kg. Natuurgroothandel

    Ideaal voor de wereldberoemde soep in Holland. 

    Meer info

  7. Zwarte oogbonen 1000gr. Brandwijk

    De bonen zijn crèmekleurige met een zwart ‘oog’ in het midden. De bonen hebben een zachte en zoete smaak.gekookt, in salades, rijstgerechten en stoofschotels.

    (zie extra info)

     

    Meer info

  8. Sojaolie petfles 1ltr. Natuurgroothandel

    Sojaolie bevat veel onverzadigd vet, wat past in een verantwoord voedingspatroon. Het rookpunt van sojaolie ligt rond de 210 °C. De olie kan voor vrijwel alle keukendoeleinden worden gebruikt – van verwerking in dressings, marinades en mayonaise tot bakken, braden en frituren. Ik ben er ook in 5 liter, 10 liter, 15 liter, 20 liter en zelfs 1000 liter.

    Zie extra info.

     

    Meer info

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap