Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Stroop

De Zoetheid van de Natuur: Agave-, Ahorn- en Dadelstroop van Nutribel

Als het gaat om natuurlijke zoetstoffen, zijn agave-, ahorn- en dadelstroop enkele van de meest geliefde keuzes. Bij Natuurgroothandel zijn we trots om hoogwaardige producten aan te bieden die de essentie van deze heerlijke zoetstoffen vastleggen. Laten we eens kijken naar wat Nutribel te bieden heeft.

Agavestroop: De Delicate Zoetheid van de Agaveplant

Wat is agavestroop?

Agavestroop wordt gewonnen uit de agaveplant, een succulente plant die voornamelijk in Mexico groeit. Het wordt beschouwd als een gezonder alternatief voor geraffineerde suiker vanwege het lagere gehalte aan glucose en fructose.

Waarom kiezen voor Nutribel's Agavestroop?

Nutribel's agavestroop wordt zorgvuldig geproduceerd om de natuurlijke smaak en voedingsstoffen van de agaveplant te behouden. Het is biologisch gecertificeerd en vrij van toegevoegde suikers en conserveermiddelen, waardoor het een ideale keuze is voor bewuste consumenten.

Ahornstroop: De Verfijnde Smaak van Canadese Ahornbomen

Wat is ahornstroop?

Ahornstroop wordt gewonnen uit het sap van ahornbomen, voornamelijk in Canada. Het heeft een rijke smaak en wordt vaak gebruikt als topping voor pannenkoeken, wafels en desserts.

Waarom kiezen voor Nutribel's Ahornstroop?

Nutribel's ahornstroop wordt met liefde vervaardigd, waarbij alleen het zuiverste sap van ahornbomen wordt gebruikt. Het is vrij van kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen, waardoor je de authentieke smaak van ahorn kunt ervaren.

Dadelstroop: De Natuurlijke Zoetheid van Medjool-dadels

Wat is dadelstroop?

Dadelstroop wordt gemaakt van ingekookt sap van dadels, met name Medjool-dadels. Het heeft een intense, karamelachtige smaak en is een geweldige aanvulling op smoothies, desserts en bakrecepten.

Waarom kiezen voor Nutribel's Dadelstroop?

Nutribel's dadelstroop wordt geproduceerd met de fijnste Medjool-dadels, die bekend staan om hun sappige textuur en zoete smaak. Het is vrij van toegevoegde suikers en conserveermiddelen, waardoor het een natuurlijke en voedzame keuze is voor iedereen die op zoek is naar een gezond alternatief voor traditionele zoetstoffen.

Bij Natuurgroothandel zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, natuurlijke producten aan onze klanten. Ontdek het assortiment agave-, ahorn- en dadelstroop van Nutribel en geniet van de zoetheid van de natuur, zonder toegevoegde conserveermiddelen of kunstmatige ingrediënten.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap