Default welcome msg!

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Glutenvrije jam

Ontdek Glutenvrije Jam: Natuurlijke Zoetheid Zonder Gluten

Glutenvrije jam biedt een heerlijke en gezonde optie voor liefhebbers van zoetigheid die een glutenvrij dieet volgen. Verken de wereld van glutenvrije jam en ontdek de natuurlijke zoetheid zonder gluten.

Kenmerken van Glutenvrije Jam

Gemaakt van Natuurlijke Ingrediënten

Glutenvrije jam wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals vers fruit, suiker en pectine, zonder toegevoegde glutenhoudende ingrediënten. Dit maakt het een veilige keuze voor mensen met een glutenvrij dieet.

Diverse Smaakvariaties

Glutenvrije jam komt in verschillende smaakvariaties, waaronder aardbei, framboos, abrikoos en meer. Elke variant biedt een unieke en heerlijke smaakervaring, zonder compromissen te sluiten op het gebied van glutenvrij genieten.

Voordelen van Glutenvrije Jam

Geschikt voor Glutenvrije Diëten

Glutenvrije jam is geschikt voor mensen met coeliakie of glutenintolerantie, omdat het geen gluten bevat. Het biedt een smakelijke optie voor het toevoegen van zoetheid aan maaltijden en snacks zonder glutenrisico.

Gezonde Keuze voor Natuurlijke Zoetheid

Met zijn basis van vers fruit en minimale toegevoegde suikers biedt glutenvrije jam een gezondere keuze voor liefhebbers van zoetigheid. Het biedt de natuurlijke zoetheid van fruit zonder kunstmatige toevoegingen.

Beter leven
UTZ
EKO
Rainforest alliance
Fairtrade
Demeter
ASC
MSC
Milieukeur
RSPO
Nordic Swan Ecolabel
Krav
Skal
Koosjer
FSC
PECF
Kringloop
Streekproduct
ISF
GlobalGap