Blog Manon: ‘s Lands Beste voor het ultieme rustmoment

sLandsBeste voor het ultieme rustmoment

Hou je van puur, dan hou je van ‘s Lands Beste. Voor mij bestaat er geen betere sap die zorgt voor een overheerlijke smaaksensatie in je mond, dan de sappen van ‘s Lands Beste. Deze sappen moet je gewoon, zonder twijfel, een keer geprobeerd hebben. Neem de tijd, voor jezelf en voor het ultieme rustmoment om zo de pure smaak van ‘s Lands beste te ervaren. 

 beste

Wie is ‘s Lands Beste
Het familiebedrijf ‘s Lands Beste staat midden in de Flevopolder, de jongste provincie van Nederland en is gevestigd in Biddinghuizen. Sinds 1967 teelt men daar het fruit. Eerst in één boomgaard, later is dat uitgebreid naar twee boomgaarden. Het bedrijf wordt inmiddels ‘vol passie’ gerund door de tweede generatie.

Bij ‘s Lands Beste mag je ervanuit gaan dat je te maken hebt met puur natuurlijke sappen.

Het fruit van ‘s Lands Beste wordt  namelijk op het juiste moment geoogst waarnaar het fruit koel bewaard wordt. Voordat het fruit wordt geperst, wordt het gesorteerd, gewassen en tot pulp vermalen. Van de pulp wordt vervolgens het sap geperst, waarna het sap licht gefilterd wordt. Omdat de sap licht gefilterd wordt, blijft er een restantje vruchtvlees achter. ‘s Lands Beste haalt niets uit het sap en voegt er ook zeker niets aan toe.

beste

‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is het beste sap van het land?’

 ‘s Lands Beste valt voor mij echt onder het kopje ‘beste sappen’. Het is een eerlijk, deels ambachtelijk gemaakt product zonder rare, nare toevoegingen. Koop je bijvoorbeeld Appel-perensap, dan zal je ook zien staan op de fles 50% appelsap, 50% perensap wat er weer voor zorgt dat je een product in handen hebt van 100% puur sap. Alle sappen van ‘sLandsBeste zijn van biologische oorsprong. De lange houdbaarheidsdatum op de flessen is te wijten aan het feit dat de sappen door pasteurisatie, zonder toevoegingen, houdbaar gemaakt worden. Het voordeel daarvan is dat de natuurlijke aroma zo behouden blijft.

Te koop
Bij NATUURGROOTHANDEL® verkopen ze maar liefst acht smaken verpakt in 750 ml glazen flessen, waaronder de Appel cranberrysap, Appelsap, Appel blauwe bessensap, Appel kersensap, Appel perensap, Appel rabarbersap, Appel sinaasappelsap en de Sinaasappelsap.

beste

Je zou haast denken dat ik aandelen heb in dit product maar dat is helaas niet waar. Deze sappen verdienen het gewoon echt om de hemel in geprezen te worden.

Ben jij al bekend met de sappen van ‘s Lands Beste?

Liefs Manon 

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan