Natuurgroothandel was erbij !

Natuurgroothandel was erbij! Jij ook?


Natuurgroothandel was erbij! Jij ook? Afgelopen weekend stond Natuurgroothandel op de Internationaal therapeutenbeurs 2017, een beurs geheel gewijd aan de totale gezondheid van lichaam, geest en ziel en ik hielp een handje mee. Met een open stand van mijn liefst 48 m2 kon je bij ons, slechts een klein deel van ons assortiment van alle kanten bekijken, proeven en eventueel kopen. Producten vrij van E-nummers en toegevoegde suikers, voeding zoals voeding hoort te zijn. Puur!

 

Zowel op de beurs van zaterdag als zondag kon je bij ons, in onze stand, verschillende lekkernijen zonder E-nummers en toegevoegde suikers proeven, menig mens stond versteld hoe vol van smaak de producten waren en dat zonder al die chemische toevoegingen die tegenwoordig in ons voedsel te vinden is. Dat is toch leuk. Zo kon je de eerste dag genieten van de Casa Carrot soepen, deze soepen werden verzorgd door niemand minder dan Herman van Teylingen en door mijzelf, op de zondag werden de soepen van Kromkommer aangeboden door Laurien Adriaanse. De mannen van Delizum, Herman & Dennis stonden beide dagen met hun overheerlijke pure sappen die geproefd konden worden, Pebbles stond met haar verse broden van Desemenzo en bij chef-kok Pascal Martens kon er zachte azijnen geproefd worden van het merk Ediks.

 

Ook was er een mogelijkheid om verse tomatensaus te proeven, die door Natuurgroothandel zelf werd aangeboden. Verse tomatenbasis(als basis voor soepen en sauzen) met een frisse smaak, dit viel goed in de smaak samen met de puurste oliën van Castillo de Canena, wat weer goed te combineren was met de verse broden van Desemenzo. Van het ruiken aan verse kruiden tot het proeven van verschillende lekkernijen was er genoeg te kust en te keur in de stand van Natuurgroothandel. Je kon niet zomaar langslopen zonder ook maar een soepje of een sapje te hebben geproefd en een broodje te hebben gegeten.

 

Ik heb werkelijk waar met grote ogen en oren staan luisteren en genoten van alle mensen die een kijkje zijn komen nemen bij ons en in onze stand, dankbaar dat ik ben voor al die mooie mensen die ik heb mogen spreken. Voldaan kijk ik terug op een leerzaam weekend. Het waren twee mooie, liefdevolle dagen. Bedankt voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere dagen en hopelijk tot ziens.

 

Liefs Manon 

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan