Granola met pompoenpitten en koek- en speculaaskruiden

Granola met pompoenpitten en koek- en speculaaskruiden

Een recept voor granola hadden we nog niet op de website, dus hoog tijd voor een granola met pompoenpitten en koek- en speculaaskruiden. Ideaal voor op je açaibowl, yoghurt of gewoon om lekker te snacken. Pompoenpitten hebben een antischimmel-, antibacteriële- en antivirale werking, en ze zijn natuurlijk heerlijk! Wij gebruiken de pompoenpitten van Ravellis voor een twist. Het zijn biologische, handgemaakte geroosterde pompoenpitten met een jasje van donkere chocolade en mint.

NODIG:

HOE:

  • Warm de oven voor op 160 graden.
  • Meng alle ingrediënten door elkaar en verspreid over een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak de granola met pompoenpitten en koek- en speculaaskruiden in ongeveer 15 minuutjes goudbruin en schep elke 5-10 minuten goed door. Pas op dat de rozijnen niet aanbranden voeg ze de laatste 5 minuten toe.
  • Laat de granola met pompoenpitten en koek- en speculaaskruiden helemaal afkoelen en bewaar in een goed afsluitbare, luchtdichte pot of vershoudbak.

Liefs, Robin

Wij hebben een leuke samenwerking met de Natuurgroothandel. De Natuurgroothandel is een groothandel voor zowel particuliere of zakelijke klanten. Zij verkopen clean producten. Daarnaast delen zij ook kennis over voedingsstijl, recepten en kookdemonstraties op beurzen. Wij zijn fan, want het zijn precies de producten die wij graag gebruiken. Al eerder maakten we deze Sojayoghurt met blauwe bessen en moerbeien, vegan Chocolade Cake met chia proteïne, vegan kaasstengelsbrandnetel pasta aglio e oliovegan mango lassisambal goreng tempeh en kokoscakejes met producten van de Natuurgroothandel. 

Granola met pompoenpitten natuurgroothandel

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan