Mas Newen: Pure Kracht

Mas Newen: pure kracht!

 

“Wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren”.

Nou raad ik je niet aan om de shampoo, conditioner of body wash van Mas Newen door je eten te doen. Maar we zijn vaak zo gefocust op puur en gezond eten, dat we wel eens vergeten dat wat we op ons huid smeren ook gewoon in ons lichaam terecht komt. De huid is het grootse orgaan. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat wat we op ons huid smeert ook van goede kwaliteit is en niet vol gifstoffen zit.

Mas Newen is een regeneratieve enterprise met de missie om de puurste producten op de wereld te zetten. Hun bodycare producten bevatten NUL chemicalien. Ze zijn dus vrij van parabenen, sulfaten, petroleum, SLS/SLES, chemische pesticiden, synthetische parfum, glycerine, conserveermiddelen en palm olie.

Wat zit er dan wel in....

Nu vraag je je zeker af wat er dan wel in zit, en of het dan even goed werkt als “gewone” shampoo en conditioner?!?! Dat vroeg ik mij dus ook af...

Tijdens de gezondheids beurs in Utrecht had ik het genoegen om naast een van de eigenaren van Mas Newen te staan. Ik had voorheen nooit van Mas Newen gehoord maar was wel erg nieuwsgierig geworden naar hun body care producten.  Ik heb van nature best wild en krullend haar dus voor mij is een goeie conditioner erg belangrijk. Maar eerst wilde ik weten hoe de producten ruiken, aangezien er geen synthetische parfum in zit.

Om heel eerlijk te zijn was ik niet razend enthausist over de geur van de producten, maar het was wel te doen.  De shampoo had een vage geur van citroen, de body wash rook naar kaneel en de geur van de conditioner kon ik niet helemaal plaatsen.

Maar alhoewel ik nog niet overtuigd was van de geur wilde ik de producten toch uit proberen. Ik wilde weten of de shampoo ook zo lekker schuimt als normale shampoo en of de conditioner ook je haar zo lekker zacht maakt als gewone conditioner.

En daar was ik wel blij verrast om! De shampoo is best waterig, maar je hebt maar een klein beetje nodig om je haar te laten schuimen. En ook de conditioner werkt perfect. En hoewel ik in het begin niet helemaal weg was van de geur, is dat gek genoeg ook gaan wennen. Dus al met al ben ik wel tevreden ????

 

Tip: als je de producten echt niet lekker vindt ruiken kan je er altijd nog zelf een paar druppels essentiele olieen, zoals lavender of roos, door heen mengen.  

Shampoo:

Ingredienten: Natuurlijk bronwater, zeepnoot, makrut limoen, Indiaas laurierblad, Indiase rozenappel, Thaise ananas, essentitele olien van limoengras.

 

Conditioner:

Ingredienten: Natuurlijk bronwater, zeepnoot, makrut limoen, Indiaas laurierblad, Indiase rozenappel, Thaise ananas, rijstzemelen.

 

Body Wash:

Ingredienten: Natuurlijk bronwater, zeepnoot, makrut limoen, Indiaas laurierblad, Indiase rozenappel, Thaise ananas, Indiase kruisbes, kaneel.

Liefs, Yael

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan