Mas Newen: top uit de jungle!

100% natuurlijke producten van Mas Newen

 

 

Ik heb een gevoelige huid en het gezond ogen en houden van mijn haren is vaak een complete ramp. Sceptisch dat ik dan ook ben als het gaat over het behandelen van mijn huid en haren, zomaar iets erop smeren doe ik niet. Ken jij de pure producten van Mas Newen al? Voor dit merk maakte ik graag een uitzondering.

 MAS WHAT?

Mas Newen is een klein bedrijf gerund door vrienden, toegewijd om de wereld natuurlijke en duurzame producten te geven. Lees meer over Mas Newen op masnewen.com

Ik ben dus sceptische over doucheproducten, dit omdat ik vaak schrik van wat voor rotzooi erin verwerkt zit en hoe belabberd mijn huid en haren eruit komen te zien als ik zo’n product vol chemicaliën een aantal dagen gebruik en slim is het natuurlijk ook niet, want “je bent wat je smeert”.

“OVER GEUREN EN SMAKEN VALT NIET TE TWISTEN”

Om maar meteen met de deur in huis te vallen waarom jij producten van Mas Newen in huis moet hebben is als volgende: alle producten zijn 100% natuurlijk, plantaardig, onverhit en probiotisch. De Mas Newen producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, petroleum, SLS/SLES, chemische pesticiden, synthetische parfum, glycerine en conserveermiddelen. *springt een gat in de lucht*

Er wordt gezegd dat de haarproducten van Mas Newen voor alle haartypes geschikt is. Ik kan daar niks over zeggen, dit omdat ik als persoon uniek ben en wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Feit blijft wel dat het een eerlijk, natuurlijk product is en de producten van Mas Newen absoluut het proberen waard zijn, ongeacht de geur.

MAS NEWEN LEMONGRASS SHAMPOO

Iets wat mij meteen opviel is dat de shampoo erg vloeibaar is, toch heb je maar een klein beetje nodig om je haren te wassen. Ook was het eerste waar ik aandacht toen ik aan de shampoo rook “EDIKS?!” zonder grappen, ik moet de hele tijd denken aan de zachte azijnen van Ediks en dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg, het is alleen even wennen. Ik heb middellang krullend haar, haar wat niet snel gelukkig wordt van shampoo, wonder boven wonder kan mijn haar prima tegen de shampoo en conditioner van Mas Newen. Ik stond versteld.

Ingrediënten: natuurlijk bronwater, zeepnoot*, Makrut limoen, Indiaas laurierblad*, Indiase rozenappel*, Thaise ananas, essentiële olie van citroengras. *Wild geoogst in de jungle.

 

 MAS NEWEN RICE BRAN CONDITIONER

In alle eerlijkheid, ik ben niet zo’n fan van de geur van deze conditioner. De geur van deze conditioner doet mij denken aan een dierenartspraktijk en misschien weet je wel wat ik bedoel zo’n ‘een steriele geur als je een dierenartspraktijk binnenloopt’. Je hoeft niet bang te zijn dat die geur in je haren blijft hangen, want dat gebeurd absoluut niet. Tenminste niet bij mij en ik ben oprecht een pieperd als het om vreemde luchtjes gaat. De conditioner van Mas Newen doet wat een conditioner moet doen.

Ingrediënten: natuurlijk bronwater, zeepnoot, Makrut limoen, Indiaas laurierblad*, Indiase rozenappel*, Thaise ananas, rijstzemelen. *Wild geoogst in de jungle.

MAS NEWEN CINNAMON BODYWASH

Zonder twijfel is de “Cinnamon Bodywash van Mas Newen” mijn favoriet! De geur is echt hemels, de geur van deze bodywash doet mij denken aan vers gemaakte stoofpeertje en daar kan ik vooral nu in de winter echt gelukkig van worden. Mezelf wassen met deze bodywash is voor mij een ultiem zen momentje en met de volgende ingrediënten nog een traktatie voor je huid ook. Na het wassen met deze bodywash voelt je lichaam weer zijde zacht, ik word daar blij van.

Ingrediënten: natuurlijk bronwater, zeepnoot*, Makrut limoen, Indiaas laurierblad*, Indiase rozenappel*, Amla fruit, Thaise ananas, kaneel.  *Wild geoogst in de jungle.

 

Het mag wel duidelijk zijn dat de producten van Mas Newen gewoon een must zijn in je badkamer, al is het alleen al omdat deze producten GEEN chemicaliën bevatten en 100% VEGAN zijn.

Liefs Manon

Bij Natuurgroothandel te koop:

 

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan