Pip Organic, dorstlesser voor de kleintjes

Pip Organic, dorstlesser voor de kleintjes

Het eerste waar ik aan dacht toen ik de pakjes van Pip Organic in mijn handen kreeg, was aan Pippi Langkous. Niet zo zeer om de verpakking, die er overigens geweldig uitziet en echt een positieve hebberigheid uitstraalt, maar simpelweg om de naam Pip.

 Pip

Wie is Pip Organic?
Pip Organic, is een onafhankelijk Brits merk, gevestigd in London en opgericht door man en vrouw Patrick en Karen O’Flaherty. Dit bedrijf produceert bekroonde organische sappen, smoothies en fruitige tussendoortjes. Alle Pip producten zijn top-to-taste, 100% organisch en bevatten absoluut ‘geen’ toegevoegde suikers, geen zoetstoffen, E-nummers of wat dan ook maar kunstmatig kan zijn! Pip Organic houdt er van om dingen eenvoudig te houden zodat je echt  kunt gaan genieten van biologische fruit zoals het zou moeten zijn.


Voor het testen van de Pip producten heb ik dit keer mijn lieve vriendinnetje Shanaya gevraagd. Shanaya is alweer bijna drie jaar oud en best wel kieskeurig als het om eten en drinken gaat. Een kritische beoordeling is natuurlijk wel zo fijn.

Pip Organic – Dorstlesser met bronwater en biologische fruit.
De dorstlesser met bronwater en biologische fruit is heel goed te vergelijken met water en een smaakje. Je zou denken, best wel saai, maar dat is het beslist niet. Voor de kleintjes vind ik dit persoonlijk een fijn product om mee te geven naar school, verpakt in een handig meeneem flesje. Normaliter zie ik moeders bij willekeurige sapjes voor hun kinderen nog wat water eraan toevoegen, dat hoeft nu dus niet meer. Slimme zet van Pip Organic! En zoals Shanaya zei toen ze haar eerste slok nam; ‘Hmmmm lekker’.

Pip

 

Pip Organic – 100% biologisch fruitwater
Shanaya stond letterlijk te poppelen om de Pip Organic – 100% biologische fruitwater te mogen testen. Ik denk persoonlijk dat dit kwam omdat ze bekend is met pakjes drinken en de Pip Organic pakjes je gewoon echt uitnodigen om te gaan drinken, zo mooi vol van kleur, met leuke blije fruit smileys. Bij dit pakje zit een rietje toegevoegd. Shanaya bracht het rietje naar haar mond en voor we het wisten was het pakje leeg, ze bleef maar drinken. De Pip Organic – 100% biologische fruitwater is oprecht een fijne traktatie zonder rare toevoegingen, ook voor de oudere, want ook ik heb genoten. De structuur is overigens een stuk voller dan de Dorstlesser van Pip Organic. 


pip

Beide drankjes zijn uniek van smaak en beslist niet met elkaar te vergelijken. De structuur van de 100% biologische fruitwater is overigens een stuk voller dan de Dorstlesser van Pip Organic. De sapjes zijn een heuse aanwinst in je voorraadkast voor de kleintjes om mee naar school te nemen, of gewoon om jezelf af en toe te verwennen met een meuk vrije sapje. Ik ben verkocht! En hoe zit dat met jou?

 

Liefs Manon

Ook kennismaken met PIP Organic? Dat kan! Bekijk hier het assortiment

  

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan