Raw Bite Energy

Natuurgroothandel verwelkomt blogger Melissa! In haar eerste blog probeert ze de ultieme Energy Bars van Raw Bite. Lees 'm nu!

Raw-bite Energy

Voor natuurgroothandel mocht ik voor in mijn eerste blog de raw-bite energy repen uitproberen en daar over schrijven. De repen van Raw-bite energy zijn een verantwoord tussendoortje dat gemakkelijk mee te nemen is. Een verantwoord tussendoortje voor vóór het sporten of ná het sporten om je spieren weer te herstellen of gewoon lekker voor in je tas. Ze zijn er in 8 verschillende smaken. Voor het schrijven van het blog mocht ik de smaken cashews, apple cinnamon, spicy lime uitproberen. Met de vele variaties zit er voor iedereen iets lekkers tussen. Want zeg nou zelf, wie houd er niet van een tussendoortje?De repen bestaan uit ingrediënten waar een ieder blij van wordt: pure ingrediënten zonder toevoegingen. Er zitten geen geraffineerde producten in en geen toevoegingen zoals suikers én geen toevoegingen om het product langer houdbaar te maken. De ingrediënten worden zonder verhitting verwerkt om de ingrediënten zo puur mogelijk te houden. De RawBites repen danken hun naam aan het feit dat ze voornamelijk gemaakt zijn van fruit en noten. Bovendien zijn alle smaken van de RawBites glutenvrij- en zuivelvrij, veganistisch, paleo, eivrij en vrij van geraffineerde suikers.

Oranje - Cashew
Smaak: De smaak is altijd persoonlijk, ik ben een grootte fan van cashewnoten dus deze reep sprong er voor mij uit. Bij de eerste hap uit deze licht gekleurde reep proef je voornamelijk de smaak cashewnoot. De reep is goed vullend, een ideaal tussendoortje voor aan het einde van je werkdag. .
Voedingswaarden per reep (50 gram):
Calorieën:  227  Vet: 12,5 gram  verzadigd:2,5 gram  koolhydraten: 22,5 gram
Suikers: 13,5 gram  eiwit: 6 gram  zout: 0,01gram
Ingrediënten: Fruit 50 % (dadels, rozijnen), noten 50 % (cashewnoten)

Rood - Apple Cinnemon
Smaak: Zoals de naam doet vernoemen smaakt de reep naar appel en kaneel.
De reep is vrij donker als je het uit de verpakking haalt. Kaneel voert de boventoon in deze reep en dat proef je direct. Ik vind de reep persoonlijk erg lekker en goed vullend voor een stevige trek.
Voedingswaarden per reep(50 gram):
Calorieën: 193  Vet: 8,5 gram  Verzadigd:1 gram  Koolhydraten: 21,5 gram
Suikers: 16,5 gram  Eiwit:4,5 gram  Zout: 0,01 gram
Ingrediënten:  Fruit 67% (dadels,appels, rozijnen, noten -amandelen en cashew), kaneel 1% vanille.
Groen - Spicy Lime
Smaak: De smaak na de eerste hap is overtuigend limoen. Het pittige wat spicy wordt genoemd in de reep proef ik minimaal. De reep heeft een zeer verfrissende smaak. Het is naast een ijskoud drankje een heerlijk tussendoortje.
Zeer verfrissende smaak, voor naast een ijskoud drankje een heerlijk tussendoortje.
De reep is smaakvol en goed voedzaam.
Voedingswaarden per reep (50 gram):
Calorieën: 208,5  vet: 10 gram  Verzadigd: 1,5 gram  Koolhydraten: 22,5 gram 
Suikers: 14,5 gram  Eiwit: 5gram  Zout: 0,001gram
Ingrediënten: Fruit 61% (dadels,rozijnen,limoensap) noten (cashewnoten,amandelen) kokosnoot, gember,chili, citrusolieDe Raw-bite energy repen zijn een zeer geschikt tussendoortje . Het is voedzaam en verrassend lekker. De repen bestaan uit pure ingrediënten en voornamelijk uit fruit en noten. De vetten komen uit de noten en de zoete smaak uit het fruit.
Bovendien zijn alle smaken van de Raw-bites glutenvrij- en zuivelvrij, veganistisch, paleo, eivrij en vrij van geraffineerde suikers.

De smaak van elke raw-bite energy reep is uniek. Het voedt het lichaam en past op elk moment van de dag. Zit uw smaak er niet tussen? De repen zijn er gelukkig nog in meerdere smaken: vanille berries, raw cacao, coconut, protein, peanut.
Het proberen waard!

Dit bericht is geplaatst in Blogposts op .

Opmerkingen

    There are no comments under this post.

Notitie opslaan